Президентът на Славия Венцислав Стефанов бе изключително афектиран след двубоя с Локомотив София, въпреки победата с 2:0. Босът на тима обаче бе ядосан от факта, че още през първото полувреме Чавдар Янков и Павле Попара бяха заменени принудително заради тежки контузии. Според предварителни данни и двамата са с разкъсани кръстни връзки.

„Не видяхте ли вие? Може ли да влизат с бутоните да убиват и да се играе футбол. Това, което имам като претенции към съдиите е, че допуснаха тази груба игра. Това е. Питайте Таско Тасков защо не е показал картони за тези ситуации“, сподели шефът на Славия.

„Лежат и не могат да мръднат момчетата, опънати на екстензии. Те не са дошли да играят футбол, те са дошли да убиват. Искам да има футбол, а не убийства. Не искам да се убиват за това, че 3 или 4 играчи са били в Славия и са освободени, да идва целия отбор да се надъхва тук, да идва да рита. Моите не ритат като тия добичета.“

„Докато аз съм президент, никога няма да играят на стадиона ни. Имаше дузпа – нарисувана - 5 минути преди края за Пепи Димитров. Знаете ли какво ми отговори съдията като го питах? 'Ми, то никой не я искаше', това каза. Трябвало ние да я искаме. 5 жълти картона против Славия и 4 против Локомотив. Разкъсани връзки, коленни връзки, това са контузиите“, завърши Венци Стефанов.