На специален брифинг в Пресклуб България Венци Стефанов сподели пред медиите, че целта на клуба за новия сезон е да има един нов и силен отбор и феновете да се върнат на стадиона. Босът на „белите“ не постави под съмнение класирането на Славия в първата шестица.

„Селекцията е приключена, няма да се търсят нови играчи на всяка цена и ще продължи налагането на юноши“, коментира Стефанов.

Едно от любопитните неща, които той сподели пред журналистите е, че ако поиска знае как да направи Славия шампион, но не това е неговото желание. „Целта е да останат неща за бъдещето - да няма просто една титла, а да се работи върху детско-юношеската школа и върху изграждането на нов стадион.“

„Говори се с общината и с главния архитект на София - през 2015-та, ако всичко е наред, ще започне строежът. Желанието ни е новият стадион да бъде най-модерният в България и да приема мачовете на националния тим на страната.“

Венци Стефанов говори за младите таланти на клуба и обясни ситуацията около проваления трансфер на Стефан Велков в Англия. Както вече се разбра италиански мениджър е попречил за осъществяването на трансфера, но президентът на "белите" вярва, че младият талант ще заиграе в голям европейски отбор.