Президентът на Славия Венци Стефанов беше изключително щастлив след края на мача с Левски. Отборът му победи "сините" с 3:1 и това беше първа победа над този съперник от 11 години насам. 

Босът на "белите" сподели, че това е обликът, който иска да вижда от тима си и ще продължи да залага на наставника Иван Колев. Стефанов говори и за селекцията на тима. Ето какво сподели той пред "Диема". 

"Щастлив съм, защото видях новото лице на Славия. Имаме още много работа, но видяхме, че в последните два месеца трудът дава своите резултати. Има още много да доизкусуряваме, но това е пътят и бъдещето на Славия." 

"Иван Колев определено остава треньор, нямам никакви претенции към него, няма никакъв повод да не е наставник и вярвам, че под негово ръководство нашияt отбор ще има много успехи." 

"Въпросът за селекцията е към Иван Колев. Ще има попълнения, халфове, нападатели. Има доста постове, които трябва да бъдат подсилени и преди пролетта ще имаме дълга подготовка в Турция и ще сме по-силни напролет", сподели Стефанов.