Президентът на Славия Венцеслав Стефанов заяви след мача с Берое, че трябва да бъдат отнемани точки на отборите, които сменят своя титулярен футболист до 21 години още през първото полувреме.

Стефанов каза това след равенството 0:0 срещу Бере, в което старши треньорът на старозагорци Петър Хубчев смени Стивън Петков с Исмаил Иса още в 26-та минута.

„Боев реми. Берое и Черно море са най-грубите състави в "А" група, както забелязахте. Преброих десетки фаулове на Берое. Но съвсем скоро ще си го изкараме на някой“, коментира Стефанов.

„Берое риташе колкото се може напред. Когато всичките им футболисти са в тяхната половина, трудно можеш да пробиеш. А и те имат опитни, силни футболисти“, добави президентът на Славия.

„Доволен съм от нашите млади играчи, 4-5 от тях са наши юноши.“

"Говорим за български футбол, всички милеем за него, а виждате какво става. Берое го прави, Лудогорец също си сменя младия играч. Вие преценете дали Хубчев е прав или не. Не само трябва да има наказание за тези отбори, но и да им се отнемат точки. Ще искам да се вземе сериозно и окончателно решение за младите. Който не го изпълнява - отнемане на точки", продължи босът на „белите“.

„Радваме, че не допускаме голове, но че не вкарваме...ще си го изкараме на някой и то много скоро", каза още Венцеслав Стефанов.