Президентът на Славия Венцислав Стефанов бе спокоен след загубата от ЦСКА с 0:2, и въпреки че отчете грешката на съдията при първия гол, обяви, че поражението е заслужено.

„Убеден съм, че за първия гол съдията помогна, но по принцип ЦСКА ни победи заслужено. Имаха много повече положения, ние нямахме сериозен удар към тяхната врата. След като излезе Тошко Колев се наруши ритъма ни, Вили Вуцов също го изгониха, той явно реагира на тази несправедливост. Но определено, ЦСКА ни победи заслужено,” коментира Стефанов в нетипичен спокоен тон.

Запитан точно за това свое спокойствие, босът вече реагира:„Ако искаш ще ти ударя един шамар, за да изглеждам по-нервиран. Човек трябва да се прави на маймуна ли?! Считам, че ЦСКА ни победи заслужено, аз какво трябва да направя. Да взема от полицаите един пистолет и да започна да стрелям, или да се самоубия, или да застрелям двама журналисти, дето са некомпетентни?!”

„С изключение на първия гол, където съдията има вина, оттам ЦСКА ни победи заслужено. Тази игра се играе на голове. Който е определил тези съдии, да си носи отговорността,” обясни Стефанов.

„Аз смятам, че нашите момчета се бориха, имаха желание, но просто не стана. Случва се. Явно тази червена котка още ни минава път, ще дойде време и това да се промени.

Когато един треньор допусне да го изгонят, не е правилно, но съм убеден, че съдията го предизвика, търсеше начин да направи подобно нещо. Много добре си направи човечеца. Но това не ни оправдава, ние нямахме сериозен удар във вратата на ЦСКА, а това говори много,” завърши Венци Стефанов.