Собственикът на Славия Венцислав Стефанов не изневери на типичния си стил, заявявайки, че е дал тоягата на треньора на тима Милен Радуканов. Белият бос бе доволен от победата над Локомотив София (1:0) в мача от 18-я кръг на А група, като поздрави играчите за добрата игра.

"Благодарих на момчетата и на треньора. Бяхме длъжни да се реваншираме за отпадането от Купата на България. Момчетата се раздадоха и заслужено победиха. Мисля, че играхме по-добре и имахме много повече положения. За това дали е играла тоягата след предния мач с Локомотив София може да попитате Радуканов. В него е тоягата. За мен и в трите срещи надиграхме Локомотив", заяви Стефанов.

"Нека да не говорим за първа седмица, втора седмица и т.н. Нека момчетата да играят, да побеждават и ще видим какво ще стане. Феновете имат право да подкрепят отбора си, но когато псуват и говорят какви ли не глупости, мястото им не е на стадиона, а в местата за трудова повинност. Не чухте ли какво ми извика един фен? Лека ѝ пръст на майка ми. Няма да позволя на никого да се гаври с паметта ѝ. Голяма свобода се дава на гамените. Простотията ходи по хората. Кой ще си доведе детето на такива мачове?", каза още Венци Стефанов.