Президентът на Славия Венци Стефанов разкри, че бащата на скандалния футболист на ЦСКА Орлин Орлинов му се е обаждал да го заплашва заради това, че босът на „белите” разкри, че играчът е имал подобни случки и когато беше негов футболист.

„Това е много голям позор. Изцепки от негова страна е имало много. Дори вчера баща му ми се обажда да ме заплашва,” заяви Стефанов. „Аз все още съм президент на отбора, не съм психиатър, а такъв трябва да определи неговото състояние в момента. Всеки човек, който посяга на друг по този начин, трябва да бъде наказан.”

Босът на „белите” коментира и проблемите със служителите на реда на Йордан Лечков. Запитан, дали очаква скоро решение по случая с Илия Илиев, той каза: „Виждате, че има един човек, който си прави каквото си иска. Той нито спира на полиция, нито ебава някой…„ Вече в по-шеговит тон Стефанов добави:„Той каза, ако се намерели свидетели… Велислав Вуцов и Илия Илиев са карали в следващата кола, а Въндев е ходел по тротоара, и са готови да свидетелстват, ако органите на реда решат да се обърнат към тях.”

За проблемите на ЦСКА от мача в Мездра, босът на „белите” сподели своето мнение: „Аз смятам, че нещата са вътрешни. Дали фенклубът и ръководството, или поотделно, но за мен нещата са си вътре в ЦСКА.”

За победата над Монтана днес с 4:0, Венци Стефанов каза:„Най-хубавото е, че победихме. Смятам, че все още имаме пропуски, и момчетата трябва да излязат от стреса, и тогава всичко ще тръгне както трябва. Имаме основни играчи като Алберони и Илиев, които не играят, все чакаме благоволението на някой да се включат в игра. Може би оттам малко не ни върви играта в средата на терена.”

Относно амбициите в турнира за Купата на България, и дали тимът му има сили да я спечели, президентът отбеляза:„Аз искам повече от вас това нещо. Всичко зависи от момчетата и най-важното е всеки мач да играят така, както днес през второто полувреме.”