Президентът на Славия Венцеслав Стефанов, заяви че в българската А група има няколко клуба, които са там единствено, за да си докарват някакви средства от участия в турнири или от мачовете в българското първенство.

„Сигурен съм за 3 отбора! А може и да са 4. Когато нещата са очевадни, какво дрябва да се случи? Шведският вратар, отива и казва: „Абе, какво става?”, а ние мълчим! 7:0, 6:1! На 2-и януари стават от масата от ядене и пиене, на 4-и играят мач в Испания в турнирите?”, каза още босът на Славия.

„Трябва да си малоумен за да започнеш да играеш мачове без да имаш някаква основа, някаква физическа подготовка. Да станеш от масата на 2-и, на 4-и да се съблечеш по шортички и да ти отвеят плявата с 6-7 гола, защото са те поканили там без пари”, добави Стефанов.

„Според мен, клубове, които не може да издържат първите си отбори, нямат място в елита. Има такива отбори, които са в А група само за да си докарват някакви средства от участия в турнири или от мачовете в нашето първенство”, завърши новият член на Изпълкома на БФС.