Общо пет нови имена ще влязат в Изпълкома на преизбрания за президент на Българския футболен съюз Борислав Михайлов. Комитетът се състои от 14 души, които бяха избрани от делегатите на Седмия конгрес на БФС чрез тайно гласуване с обща бюлетина.

За първи път член на Изпълкома ще бъде собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев, чиято кандидатура бе издигната от ръководството на Професионалната футболна лига. Другото ново име е това на босът на Славия Венцислав Стефанов, а сред дебютантите също са предложените от Борислав Михайлов Петър Величков (управител на OMV България), Румен Вълков (председател на Аматьорската футболна лига) и Панайот Рейзи (кмет на Созопол).

Останалите 9 души в състава на Изпълкома бяха членове и в предишния: това са Йордан Лечков, Михаил Касабов, Наско Сираков, Николай Гигов, Атанас Фурнаджиев, Камен Костадинов, Емил Костадинов, Марин Митев.

Тримата, които не получиха достатъчно гласове, бяха бизнесмените Иван Василев-Бозата и Веселин Балевски, както и кметът на Несебър Николай Димитров.