Старши треньорът на Миньор Перник Антон Велков изрази задоволството от играта на своя отбор при равенството 1:1 срещу Локомотив София. Според него перничани са показали за първи път от няколко мача насам своята игра.

„Аз и да бяхме загубили щях да кажа, че съм доволен. От няколко кръга насам за първи път виждам, че сме освободени, опитваме се да играем футбол, а не да изглеждаме като отбор, който само се съпротивлява. Аз съм доволен от това, което показа моят отбор днес”, заяви Велков.

„За първи път получаваме ранен гол, по-скоро получаваме късни. Ако това е събудило моя отбор, то този гол е бил в наша полза. Мачовете са толкова близко един до друг, ако успеем да направим добра серия тя ще бъде да вземем няколко мача за една седмица”.

„Другата седмица сме отново на този стадион, дано да победим отново. Не искам да коментирам дузпите, ние имахме неща да коментираме като загубихме някои мачове, но полза от това няма. Локомотив пропусна един момент да вземе мача. Аз се чувствам добре тук, нищо не се е променило”, допълни Велков.