Треньорът на Черно море Велизар Попов заяви, че е доволен от победата с 1:0 над румънския втородивизионен Дунарея Галац.

„Беше трудно да се играе на този терен, но домакините от Албена се постараха да почистят терена колкото могат. Двата отбора хвърлиха доста усилия. Що-годе една добра тренировка се получи”, коментира Попов.

„На този етап, при тези условия, няма какво повече да искаме от момчетата, въпреки всичко, те се стараха. Станаха някои добри атаки, с едно-две докосвания, бързи, на скорост. В дефанзивен план седяхме добре. Нямаше нито едно положение пред нашата врата. Доволен съм от всички.”

„Божилов решихме да го съхраним, тъй като получи много неприятен удар в носа. Ратников ще си оправи документите и се връща отново.”

„За намиращите се на проби ни е нужна още една контрола - срещу Несебър в събота, тъй като не вярвам, че има треньор, който за две-три контроли и 20 дни тренировки да прецени някой играч дали става. В общи линии съм доволен и от тримата, но не знам дали ще можем да задържим и тримата.”

„Доволен съм, че Александров се връща, тъй като Сашко е един от най-важните ни защитници. Малко жалко е за самия него, тъй като това беше една възможност, но в бъдещето ще има още много такива пред него”, каза още наставникът на моряците.