Велизар Димитров окончателно отпадна от групата за гостуването на ЦСКА на Локомотив Пд. На официална пресконференция вчера старши треньорът на „армейците” Стойчо Младенов заяви, че има шанс халфът на „червените” да се появи в игра по време на мача от деветия кръг, но впоследствие стана ясно, че футболистът не е възстановен от травмата, която получи на рамото в мача – реванш срещу Тулуза.

В срещата в Пловдив участие няма да вземат още контузеният Александър Тунчев, както и Хосе Луис Гарсес, който също се възстановява от травма, но и изтърпява наказание заради директния червен картон, който получи заради удар без топка на футболист от Локомотив Сф. Това е последната среща, в която панамецът няма да може да вземе участие заради наказанието от три срещи, което му наложи Дисциплинарната комисия към БФС.

Куидо Ланзаат също няма да се появи в гостуването на пловдивските железничари. Холандският защитник на ЦСКА ще бъде извън футболните терени за около един месец, след като разтегна мускул на дясното си бедро по време на контролния мач срещу Вардар Скопие на Градския стадион в столицата на Македония, която бе спечелена с 2:1 от „армейците”.

Йордан Юруков вече започна тренировки, но също не попадна в плановете на Стойчо Младенов за срещата в Пловдив в събота, както и контузеният Роберт Петров.