Бившата звезда на ЦСКА Велизар Димитров даде интервю за Гонг след контролата на неговия Металург Донецк с Левски, която завърши 1:1. Някогашният национал на България коментира и актуалната ситуация в любимия му „червен“ тим.

„Левски ми се стори добре. Вижда се, че са в напреднала фаза на подготовката. Свежи са, леко играят. Остава им още една седмица от подготовката и това личи. В този момент не се чувствам особено добре кондиционно, защото работим от една седмица и тренираме предимно без топка. Ние имаме достатъчно време и ще се оправим. Амбициите в нашия отбор винаги са били високи. Търсим влизане в групите. В момента някои от момчетата ги няма, защото са национали. На някои позиции търсим попълнения. Жребият е много важен, така че по-добре да говорим по-късно“, сподели Димитров преди да коментира темата ЦСКА.

„Мислех си, че нещата не могат да стават по-зле, но явно може. Сигурно може и още по-зле да бъде. Това, което става е престъпление. Всеки ден стават различни неща, това не е нормално. Знам доста неща свързани с ЦСКА, вероятно повечето и вие ги знаете. Лошото е, че лично аз не съм оптимист“, завърши Димитров, който записа няколко силни сезона в армейския клуб.