Наставникът на Ботев Велислав Вуцов пое вината за загубата на тима от Левски с 1:2.

"Ще бъда кратък. Поемам цялата вина за загубата. Изпуснахме победата и точките, нямаше динамика, няма да коментирам грешките. Поемам цялата вина", заяви Вуцов след двубоя.

"Класата ни е по-малка спрямо миналата година. Това са всичките футболисти, с които разполагам. Ще има добри и лоши моменти. Футболистите са уморени, нямаме класа. Момчетата са млади, в някои мачове ще надминем възможностите си, но няма да е редовно. Правим елементарни грешки, и то през целия мач", добави той.

"За жалост такава е действителността, трябват ни на определени позиции футболисти, но няма как да ги вземем. Две тежки загуби в рамките на няколко дни ни се събраха. Преди дни в 85-ата минута, днес в 93-ата. Вината за загубата я поемам аз. Физическите сили не ни стигнаха да се борим с Левски. Водим 1:0 на полувремето, идеята беше да вкараме и втори гол, но не стана. Правим индивидуални груби грешки, те се дължат на първо е класа, втората причина за слабата игра е мачът в сряда. Играхме с най-добрия отбор в България", допълни Вуцов.

"Няма какво да направя", отговори Вуцов на въпрос как се отразява липсата на публика в мачовете.

"Направихме елементарни грешки при получаването на головете, сега няма да коментирам пред вас, ще си говорим в съблекалнята", завърши Вуцов.