Председателят на УС в Левски Иво Тонев коментира без да дава подробности, за какво се е говорило на управителния съвет на клуба днес.

"Най-важното бе да се запознаем малко със свършеното по лицензирането, и финансов отчет от изтеклите месеци. Плюс отчет за кампанията "Левски е твой" - 494 хиляди лева отчетохме. Благодарение на тази сума успяхме да получим лиценз навреме. Левски е платил над 14 милиона данъци в последните години, и дължи още четири милиона на НАП, и ще ги погаси, всеки един дължим лев ще е платен, и на НАП, и на всички организации. Нито искаме опрощаване, нито преструктуриране, това е Левски, и трябва да се държим като Левски," заяви Тонев.

Запитан дали Тодор Батков още е собственик на Левски, Тонев отбеляза: "Аз нямам информация Тодор Батков да не е собственик на клуба. Едно от решенията ни е, да искаме среща с Надзорния съвет, и на нея да решаваме какво ще се случва с Левски. Това ще стане в най-скоро време. В момента не мога повече да кажа, от това, което казвам сега."

Относно новите договори за някои играчи, и напускащите такива, той каза още: "Георги Иванов ще даде повече информация за играчите. От някои се очакват отговори. Левски е Левски, и няма да се моли на никого."

На заключение, че няма добри новини за Левски, Тонев завърши: "Зависи от гледната точка. Изплатили сме заплати и за март месец. На някои играчи са им предложени добри условия. Гледат се нови футболисти. Стойчо Стоев, Георги Иванов, помощниците им, гледат футболисти, зададени са финансови параметри, за да не се допускат ситуации като тази година."