Помощник треньорът на Пирин Васил Петров не скри задоволството си от точката, която неговият отбор спечели срещу Левски. Сините направиха 1:1 в Благоевград в среща от 11-я кръг на А група.

„Получи се добър шампионатен мач. Самият край беше щастлив за нас. Радостно е, че момчетата успяха да се вдигнат. Получи се това, което искахме. Не мога да претендирам за дузпата, далече бяхме, ще видим на записите”, каза специалистът след двубоя.

„Видяхте, че играем мач за мач. При 1:0 виждахме, че можем да загубим, но добре че стигнахме до равенството. Рано е да говорим за класиране. Не отписваме нито един мач, но съжаляваме за нелепата загуба от Спартак Вн. Гредата на Лъчо Дафков също можеше да е преломен момент и дори да стигнем до победата”, каза още Васил Петров.

„Затворено играхме в този мач, не търсихме да се надиграваме и на моменти се получи това, което искахме. Ако бяхме малко по-съсредоточени можехме и да отбележим по-рано. Това обаче, което искахме, го получихме – равен резултат”, завърши помощник треньорът на Пирин.