Председателят на Тръст "Синя България" Васил Колев разкри, че ще се обсъжда попълване на дупка в бюджета на Левски на съвместното заседание на Управителния и Надзорния съвет на клуба. 

То беше прекъснато за кратко, за да може да се изложи позицията на "сините" за казуса с анулираните резултати на изхвърления от А група Литекс, което се отрази в 7 точки по-малко за отбора от столицата. 

"За нас финансовото състояние на Левски е по-важно, има определени проблеми, искаме да видим как ще се решат. Левски не се къпе в златен дъжд, както се говори постоянно, има дупка в бюджета, която не е страшна, но се чудим как да запълним", сподели Колев.

Той говори и за въпросната позиция на "сините" по казуса с Литекс и анулираните резултати. "Сините" ще търсят справедливост в Спортния арбитражен съд в Лозана, но за да я получат, трябва да имат разрешение от БФС да отнесат казуса там.  

"Ние искаме да не ни създават административни пречки. Затова искаме независима международна инстанция, защото постоянно се говорят глупости, че се оказва натиск от нас и такива неща", добави Колев.