Старши треньорът на Локомотив Сф Димитър Васев заяви, че единственото, което знае по отношение на евентуален трансфер на Мартин Камбуров, е за интерес от китайския Далиен към него.

„Това, което и вие ми казвате за Далиен, и аз го знам и нищо повече. Иначе съм доволен и от резултата 1:0 в контролата срещу Макаби Хайфа, и от влагането на моите футболисти. Те издържаха физически в това тежко време срещу един отбор, който играеше агресивно, без да прави разлика между контролен и официален мач. Надявам се да привлечем още един футболист до края на подготовката. Имаме нужда от офанзивен халф, но няма конкретни имена за този пост, които да имаме предвид. Все още има какво да се работи до края на лятната подготовка. На този етап не сме готови напълно, а и ми се струва, че момчетата бяха уморени от горещото време”, заяви Васев.

Наставникът добави, че е гледал само избрани моменти от мача Левски – Дъндолк, тъй като не са разполагали с телевизионния канал, който излъчи мача. „Сините” са вторият съперник за Локо Сф в първенството, след като тимът от „Надежда” гостува първо на Монтана.

В сряда, 21 юли, Локо Сф ще изиграе поредната си контрола, този път в Правец от 18 ч. срещу Ботев Враца. Идната събота пък Локомотив ще бъде представен пред своята публика в София с проверка срещу кипърския Олимпиакос /Никозия./