Наставникът на Локомотив София Димитър Васев не смята, че отборът му е бил надигран. Според него, "железничарите" са паднали заради единствената си грешка в двубоя. Ето какво заяви той. 

"Загубихме мача, но като се връщам назад, не мисля, че Левски ни надигра. Да, държаха топката, но такива бяха и плановете им, да им я даваме повече и да ги изтеглим напред. Имам съмнения и за някои от засадите при нашите хубави контраатаки." 

"Нямахме много шансове, но при тези, които се откриха пред нас, имаше засади, които може би ги нямаше. Губим мач от една грешка, единствената ни фатална, и реално, ако изключим 90-тата минута, не си спомням да има друг шанс за противника." 

"Изпуснахме доста време в течение на мача, играхме малко по-прибрани, използвахме повече дълги топки, което не беше добре. Щом са ни вкарали един гол, а ние не сме, значи заслужено са ни победили. Явно имаме много да работим, излязохме малко плахи и неуверени. Доста време мина в това да чакаме Левски да разиграва."

"Не сме търсили равен резултат, ние искахме да играем сигурно в защита и да развием добре контрите си. Наистина имахме такива атаки, но при някои от тях нямахме достатъчно играчи в наказателното поле, а в други ни спряха грешно със засади", сподели Васев веднага след двубоя.