Въпросът с отнетия лиценз на ЦСКА не е бил обсъждан днес в централата на УЕФА в Нион, разкриха за ГОНГ източници от европейската футболна организация. „Днес не е взимано решение по този въпрос, изобщо не е говорено по него. Единственото, което е ясно официално е едно – отборът не е получил лиценз. Няма никакви предприети действия по този въпрос, нито свързани с някои български клуб. Дисциплинарната комисия заседава днес, но бяха обсъждани съвсем други неща. Ще има и нова среща на 9 юни, но все още няма определен дневен ред за нея,” заяви човек от организацията.

Очакваше се днес да стане ясен списъкът с отборите, участници в евротурнирите, но от УЕФА все още не са готови с него. Все още се обсъждат критериите и други въпроси около тази листа, като тя може би ще стане факт утре.

Първо информацията ще бъде пратена до офисите на ЦСКА, Левски, Локомотив София, Литекс, Черно море и Черноморец, след което ще стане и достояние на широката общественост. До момента нито един от тимовете не е получил необходимото потвърждение в кой турнир и от коя фаза ще започне.