Ръководството на Динамо Москва е хвърлило око на нападателя на Левски Николай Димитров. Шефовете на руския клуб, чиято фланелка вече носи Цветан Генков, обмислят варианта да се сдобият с младежкия национал на България, за да подсилят атаката на отбора, съобщава „Твой ден”. Според изданието 20-годишният футболист на „сините” е хванал окото на руските скаути със своята необикновена техника и отлични изяви на терена.

Любопитното е обаче, че руското издание смята Ники Димитров за футболист на Локомотив София, отборът, в който до преди няколко месеца се състезаваше Цветан Генков.

Според „Твой ден” цената на младия талант е 2 милиона евро, като руското издание не пропука да посочи, че нападателят е желан и от клубове от английската Висша лига.

„Имаме намерение да се сдобием с нападател, но все още не съм готов да назова името на евентуалното ни ново попълнение”, заяви старши треньорът на Динамо Москва Андрей Кобелев.

Самият Николай Димитров вчера заяви, че до края на месеца ще стане ясно дали ще премине в Арсенал, където премина едноседмични проби, или ще остане в Левски.