Старши треньорът на ЦСКА Йоан Андоне обмисля варианта да си тръгне от България, информира румънското издание Prosport. Според журналистите от северната ни съседка наставникът е отчаян от поредицата неприятни събития, връхлетели „червения” клуб.

Още по-любопитното е, че според изданието, след мача на ЦСКА срещу Пирин днес, ще се проведе среща между Андоне и ръководството на клуба, на която може би ще се обсъжда бъдещето на треньора.

Освен това, треньорът има няколко предложения от други клубове, които няма да останат на дневен ред прекалено дълго време. Сред вариантите пред него са Клуж и Рапид Букурещ.

Причината наставникът да си мисли за оттегляне е нахлуването на феновете на ЦСКА по време на мача с Локо Мездра, както и фактът, че Андоне бе нападнат именно от привърженици на тима. Санкциите, които наложиха на клуба, освен глоба и три мача лишаване от домакинство, бе и служебна загуба с 0:4.

От ключово значение за решението на треньора ще има и отношението на агитката днес по време на мача с „орлетата” в Кюстендил.

Проблемите пред Йоан Андоне набъбнаха, след като стана ясно, че Орлин Орлинов е пребил манекенката Катрин Вачева, която повдигна обвинение срещу него.