ЦСКА готви „трансферна бомба” с привличането на македонския защитник Игор Митрески, твърди вестник „Македонски спорт”. Според изданието, допуснало грешка още в подзаглавието си, където твърди, че „армейците” са шампион на България, от родния гранд са готови да платят 300000 евро на Енерги Котбус за услугите на Митрески.

В Македония смятат, че трансферът на Игор Митрески в ЦСКА ще се осъществи през зимната пауза. Неофициални източници са споделили пред вестника, че „армейците” няма да жалят средства за привличането на 31-годишният бранител. Митрески от скоро е и капитан на македонския национален отбор. Същите информатори твърдят, че футболистът вече има оферта от ЦСКА, и от него зависи дали ще я приеме.

„ЦСКА се бори да защити титлата си, но и създава отбор, който следващото лято да се опита да сътвори сензация и да се бори за влизане в групите на Шампионската лига,” пише „Македонски спорт” и добавя, че ЦСКА има "супер нужда" от услугите на защитника...

„Аз в края на този сезон със сигурност напускам Енергу Котбус. Ще разгледам всички интересни оферти, включително и тази на ЦСКА. Те имат амбиции да играят Шампионска лига,” коментира самият Митревски, който има и предложение от руския Сатурн.

„Македонски спорт” споменава още, че бившият съотборник на Митрески в Енерги Димитър Рангелов му е препоръчал ЦСКА. Изданието припомня, че „червените” са прибягвали често до услугите на македонски играчи, а треньор там е бил и Гьоко Хаджиевски.