Утре от 16.00 ч. на основния терена на Лаута, Локомотив ще се изправи срещу юношеския национален отбор на България до 19 годишна възраст, на който предстои да изиграе предстоящите мачове от европейските квалификации в Пловдив.

Черно-белите ще бъдат представени от селекция, съставена от футболисти, които рядко попадат в сметките на старши-треньорът Драган Канатларовски. Групата ще бъде подсилена и от таланти от собствената школа.

Централният защитник Борис Бисеров, който получи повиквателна за националния отбор на България, най-вероятно ще изиграе по едно полувреме за клубния отбор и още едно с екипа на трикольорите, воден от селекционера Атанас Атанасов.

Също утре от 15:00 ч. на Лаута административното ръководство на смърфовете ще даде извънредна пресконференция, на която ще запознае фенове и журналисти с предстоящите събития, с които ще бъде отбелязана 85-годишнината от създаването на клуба, съобщава lportala.net.

Както е известно, гвоздеят в празненствата ще бъде приятелската среща срещу сръбския гигант Цървена звезда, който ще уважи пловдивчани за спаринг на Лаута на 9-ти октомври.