Спортният директор на Локомотив Бранко Милованович е останал крайно недоволен от състоянието на защитата на отбора от началото на първенството, особено от играта на централните защитници в мач с Монтана.

Милованович е провел дълъг разговор със старши треньора Драган Канатларовски, в който основна тема е била за лесно допусканите голове от страна на отбраната и играта на Юнес Бенжелюн и Хуан Пабло Компанучи в мача в Монтана.

„Аз като спортен директор не съм доволен от състоянието на централната ни двойка защитници от последния мач, заяви за Дарик радио Милованович. Не може така леко да получаваме голове в мач, който сме тръгнали да печелим. Имаме и други варианти за централни защитници – Мартин Кавдански, Рибарски и Бисеров, който е национал за възрастта си. Не е необходимо да търсим нови защитници отвън. Трябва да стегнем защитата, защото миналата година трудно ни вкарваха, а от началото на първенството това става по- лесно.”

Бранко Милованович заяви, че още ден, два ще се умува кой от двамата централни нападатели ще бъде избран за да му бъде предложен договор.

На Лаута са в очакване пристигането на родения в Либерия нападател Джон Колинс, преминал през отборите на Твенте, Фулъм, Лечестър, Чикаго Файр и Габала.25-годишният футболист има мачове в три от националните гарнитури на Холандия.

Също така вариант пред Драги Канатларовски е и състезателят от Гана Самбду Бангура.