Представянето на Левски през стотната юбилейна година на клуба бе определено за Гаф на 2014-а година от читателите на Gong.bg.

„Сините“ футболисти записаха серия от колебливи мачове и поставиха някои антирекорди в достолепната година, като за сметка на това лишиха феновете си от удоволствието да спечелят трофей. Така 32.89% от читателите на Gong.bg гласуваха, че това е най-големият гаф на изминалите 12 месеца.

Същевременно скандалите, които се разразиха след напускането на Любо Пенев като национален селекционер, между него и останалите герои от САЩ  94, бяха подредени на 2-o място. 20.85% от читателите на Gong.bg посочиха тези скандали.

На 3-o място се подреди сагата, която се разигра около собственика на Ботев Цветан Василев. 9.61 % са дали своя вот за тази опция, чиято развръзка вероятно предстои.

Провалът с публичното предлагане на акции на ЦСКА е класиран на 4-о място с 8.87%, а изпадането на волейболистите от елита на Световната лига остана позиция назад с 6.80%.

Скандали свързани с черно тото съпътстваха цялата година, а в самия ѝ край отново се разразиха с пълна сила. Именно това неприятно явление бе подредено от нашите читатели на 6-о място с 6.20%, а проваленият трансфер на Димитър Димитров-Херо в Левски остана седми с 5.75%.

Снежната топка, с която феновете на Левски уцелиха наставника на ЦСКА Стойчо Младенов по време на Вечното дерби получи 5.38% от вота и застана на 8-а позиция, а на последните две места читателите на Gong.bg класираха краткия треньорски престой на Любо Пенев в Ботев Пд (9-о място) с 2.94% и преиграването на полуфиналния мач за Купата на България по баскетбол между Левски и Рилски спортист и скандалите на турнира с 0.69%.

РЕЗУЛТАТИТЕ може да видите ТУК!