От ръководството на ЦСКА вече са готови с изработването на абонаментните карти за новия сезон и привържениците на "червените" ще могат да си ги вземат от канцеларията на "Армията". На официалния сайт на клуба разясниха и как точно може да стане това.
"Поръчаните от феновете абонаментни карти за "Българска армия" за секторите А и Г до 04.07 (петък), вече са на разположение в администрацията на клуба. Сезонните пропуски може да получите на 1-ви етаж на стадиона в 4-та стая. Картите може да вземете и в събота (12.07), от 12:00 до 18:00 часа."
"Кампанията по продажба на абонаментни карти за новия сезон продължава. Те включват безплатен достъп до всички домакински срещи на ЦСКА за Сезон 2014/2015 от А Група и Купа на България, както и 2-ри и 3-ти предварителни кръгове на Лига Европа."
"Картите може да закупите на стадион "Българска армия", сграда на Администрацията, Търговски отдел, ет. 1, ст. 4, всеки работен ден от 09:00 до 17:00 часа. Повече информация на 02/ 866 89 03
Цени на абонаментните карти:
Сектор А – 140 лева
Сектор В – 100 лева
Сектор Г – 70 лева
Освен това, всички картодържатели ще могат да закупят Официалния анцунг на ПФК ЦСКА за 2014/2015 година с отстъпка:
Сектор А – 30%
Сектор В – 20%
Сектор Г – 10%
"Всички от Вас, които желаят да наблюдават мачовете на любимия червен отбор от VIP ложите на стадион "Българска армия", могат да закупят своята абонаментна карта в административната сграда, Етаж 1, Стая 4, всеки работен ден от 09:00 до 17:00 часа.
"Цената на ВИП картата е 1000 лева. Цената на паркомясто е 500 лева. ВИП картите ще важат за всички домакински мачове на ЦСКА в А Група, Купа на България и Лига Европа."
"Вече са в продажба и специални детски абонаменти карти за Сектор Г. Те могат да се купят и използват само от лица под 18 г. Цената е само 40 лв. и включва безплатен достъп до всички домакински срещи на ЦСКА за сезон 2014/2015 от А Група и Купа на България, както и 2-ри и 3-ти предварителни кръгове на Лига Европа. Пропусквателния режим на стадиона с тях ще е изключително стриктен", написаха от клуба.
Коментирай