Ръководството на ЦСКА до последно уточнява участниците, които ще присъстват на организираната от червените балканска среща с отбори от региона.

Утре голяма част от представителите на елитни тимове от Сърбия, Румъния, Гърция и други близки до България държави ще пристигнат, за да участват в разговорите за съвместно сътрудничество.

Потвърждение има от тимове като Динамо Букурещ, Войводина Нови Сад, ОФК Белград и други. Ще има представители и от Украйна. Очаква се на срещата да присъства и българският президент на азербайджанския Интер Баку Георги Николов.

Утрешният ден е определен от организаторите като ден за пристигане без да има официален характер. Същинските разговори ще се проведат във вторник, а вечерта ще стане ясно дали са взети някакви конкретни решения.

Левски също ще има представител на срещата, като за момента се знае, че това ще бъде финансовият директор на „сините“ Константин Баждеков.

Все още не е ясно дали ще има представител на БФС, след като преди няколко дни от УЕФА изпратиха писмо, с което съветват шефовете на футболната централа да не присъстват на сбирката. Причината е, че организираната от ЦСКА сбирка не е под егидата на европейската футболна централа.