В ЦСКА могат да прибегнат до услугите на психолог по повод пропуските на крилото Нджонго Присо. От началото на полусезона камерунецът не спира да изумява с фрапантните си пропуски пред противниковите врати,.

„Присо работи добре и се раздава на мачовете. Всички футболни хора споделят мнението, че той е полезен футболист за ЦСКА. Единствения проблем пред него е, че не е реализира, но излиза на положения. Да се надяваме, че Присо ще върви нагоре и ще бъде полезен на ЦСКА. Имам му доверие напълно. Може да потърсим помощта и на психолог. Надяваме се да разрешим този проблем. Коце Стоянов и Венци Василев бяха с температура последните два дни. Стоянов вероятно няма да попадне в групата, тъй като беше по-зле. Венци е по-добре“, коментира старши треньорът на „червените“ Милен Радуканов преди мача с Лудогорец.

„Надявам се всички в българския футбол да имаме коректни и колегиални отношения и да се уважаваме. Съдията когато свири е взел решението и никога няма да го промени. Трябва футболистите да мислят за играта“, каза още той.

„Имаме вътрешен правилник за Платини. Когато червения картон не е в игрова ситуация си има наказание, но няма да ви казвам конкретно. Понася си наказанието. Който, каквито действия си направи след това си носи отговорност. Имаме 19 човека на разположение и ще преценим как ще подходим и кой ще замени Платини“, завърши старши треньорът на „червените“.