Сериозна подигравка с феновете си спретнаха в ЦСКА. Датата 9 януари бе отдавна обявена като първа за годината, на която футболистите и треньорите на ЦСКА ще се съберат и ще започнат да се готвят за втория полусезон. Датата беше ясна, ама формата на това събиране не. Очакваше се днес да бъдат показани новите попълнения – заместниците на Зику, Нелсън и евентуално другите, които ще бъдат продадени от ЦСКА. Появиха се само игралите като преотстъпени в Академик Радулович, Велинов и Стойчев. За момента други нови няма. Явно и това е причината в ЦСКА да се скрият. „Червените“ дори се опитаха да ограничат достъпа на журналистите до стадиона, така и феновете трябваше да останат без информация какво точно се случва. Не им се получи много-много, ама самото решение за това е повече от скандално.

ЦСКА се събра без тренировка, без нови, без яснота около някои ключови позиции в клуба. Яснота, която трябваше да я има преди Нова година. Явно обаче някои или много хора не са си свършили работата. Защото първото събиране на „армейците“ за 2012 година приличаше по-скоро на сбора Сакарски спортист (Тополовград), а не на ЦСКА.

Друг е въпросът как се появиха самите футболисти. Кой с каквото има. Един с анцунг на Милан, друг с кожено яке, трети със скъсани дънки, четвърти със спортно екипче. Е... имаше и такива, които все пак бяха с клубната екипировка, ама те се брояха на пръстите на едната ръка. Това обаче само допълва картинката.

В крайна сметка част от ЦСКА се събра днес. На никой обаче нищо не му е ясно, а организацията е под всякаква критика. Въпросът е дали така ще се гони така чаканата 32-ра титла на България и дали по този начин може да бъде спечелена.