Генералният секретар на Локомотив Пд Атанас Узунов остана много доволен след решението на Арбитражната комисия, да остави „тримата от запаса” в Локомотив Пд до 30 юни 2008 година. Узунов сподели още, че е било крайно време някой да се опълчи на родните грандове.

"ЦСКА е наистина един голям клуб, велик клуб, но не трябва да подценява другите клубове както на терена така и организационно. Радвам се, че наредбите на Българския футболен съюз изиграха лоша шега на ЦСКА", продължи генералният секретар на Локо Пд.

"Те са задължени да останат до края на договора си – 30 юни 2008 година да останат футболисти на Локомотив Пловдив. Дори искат да ги върнат, те нямат право да играят до края на първенството. Дори и да бяха взели решение да прекратят договора им, те пак нямаше да могат да играят", коментира още Узунов.

"Ако беше друго решението ни щяхме да обжалваме пред ФИФА и пред УЕФА. Някой трябваше да се намери, да прочете наредбата и да се опълчи срещу грандовете. Радвам се, че тези момчета ще се състезават за нас, ние ще ги върнем към големия футбол и ще ги предоставим обратно на ЦСКА готови. Няма да имаме възможност да ги купим най-вероятно, а и от ЦСКА им вдигнаха цената", добави той.

Чуйте какво още каза главният секретар на Локо Пд…