Генералният секретар на Локомотив Пловдив Атанас Узунов от днес е в отпуск без да има на практика нужда от почивка. Това заяви самият бивш международен рефер. Той оправда отпуската си с факта, че не иска да бъде буфер в отношенията между Емил Наков и Таня Тасева. „Надявам се да има яснота около клуба до края на седмицата. Тогава ще спасим лятото. Вече се наложи да променяме плановете си за първия лагер, след като закъсняхме и не успяхме да запазим на време традиционната си база. Сега ще бъдем в друг хотел в Банско”, коментира Узунов.

„С нищо не мога да успокоя феновете на нашия отбор, за което съжалявам. Локомотив е изпаднал в безтегловност и неизвестност. Футболистите имат да получават заплати за месец май плюс няколко премии. Тези дни би трябвало да се разплатим с играчите” допълни още Узунов. Той потвърди, че старши треньорът Иван Маринов и треньорът на вратарите Любо Шейтанов може да напуснат, ако няма яснота в клуба.

За сметка на лошите новини Локомотив вече е лицензиран като клуб за новия сезон, както лиценз има и стадионът в парк „Лаута”.