Генералният секретар на Локомотив Пд Атанас Узунов изрази публично доверието си към Антон Генов, който ще свири двубоя между пловдивските ”железничари” и Рилски спортист. Въпреки това той обяви, че порочният кръг около самия жребий в съдийството продължава.

„За мен е радостно, че топ съдията на България ще свири тази среща. Но в крайна сметка, когато трябва да бъдем принципни, трябва да сме принципни до край. Като казаха почваме отново, нека да е така. Това означава всички съдии да влизат в урната. За всички клубове трябва да е еднакво, жребият трябва да е еднакъв, а сега не е така”, заяви Узунов.

„Мисля, че Антон Генов ще се справи. Той е международен съдия, радвам се, че се падна той и мисля, че ще предостави еднакви условия и за двата клуба.Аз вярвам в съдийството и мисля, че те ще се оправят. Аз на съдиите не мога да се сърдя. Има хаос, но мога да се сърдя само на моите футболисти. Казахме, че почваме на ново, но явно не е точно така”, добави още генералният секретар на Локо Пд.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.