Централният защитник на ЦСКА Александър Тунчев е на разпит в полицията, предаде репортер на Блиц. Защитникът е привикан да дава показания по скандала за „черното тото“ заради мачове, в които е участвал в периода, когато бе футболист на Локомотив Пловдив.

Настоящият нападател на „смърфовете“ Мартин Камбуров също е част от футболистите, подложени на кръстосан разпит от полицията.

Според непотвърдена все още информация, разследващите притежавали запис, в която се чувало как нападателят говори с брат си за футболни залози. Пак според мълвата – братът на Мартин Камбуров притежавал букмейкърски пункт.
Освен двамата играчи, Йордан Господинов и Георги Вълчев също са привикани на разпит в МВР.

Сред даващите показания е и Йордан Тодоров. Съмненията върху него също падат заради периода периода, в който играеше за Локомотив Пловдив.

Очаква се, заради огромния скандал да бъдат привикани и футболни босове, като според Блиц първият от тях ще е доскорошният шеф на Локомотив Пловдив Константин Динев.

Един от играчите, който напусна следствието, след като е дал показания, е полузащитникът на Локомотив София Иво Иванов. Преди време футболистът носеше екипа на Любимец, който е сред разследваните тимове.