Тримата преотстъпени от ЦСКА на Локомотив Пд футболисти Стойко Сакалиев, Иван Иванов и Александър Бранеков могат да играят утре за „железничарите” срещу „червените” в срещата от турнира за Купата на България. Това обявиха неофициално пред Гонг членове на КОС.

„Няма член от правилника, по който Локомотив Пд да бъде наказан, ако използва въпросните футболисти. Санкцията може да бъде единствено морална. В договора наистина пише, че тримата нямат право да играят срещу ЦСКА, но онова, което „червените” биха могли да направят като реакция е единствено да си ги върнат обратно в клуба. Локо Пд няма как да пострада със служебна загуба или друга санкция от страна на БФС”, обясниха членове на комисията.

Официално бе обявено единствено, че са преместени два мача от Б група заради изборите във Велико Търново срещата Етър – Миньор Перник ще се играе в понеделник, а двубоят НафтексНесебър остава на 3 ноември, но ще се играе от 16.00, вместо от 14.30.

Всички двубои от 11-я кръг на А група остават по програма, включително и мачовете на ЦСКА в Дупница срещу Марек и на Левски в Благоевград срещу Пирин, които ще се играят в събота.