Тримата спорни футболисти Стойко Сакалиев, Иван Иванов и Александър Бранеков попаднаха в разширения състав на Локомотив Пд за утрешното домакинство срещу ЦСКА в турнира за Купата на България. Така на Лаута ще спазят заканата си, да пуснат играчите на терена, въпреки споровете и полемиката, която се разрази между двата клуба. Тримата са преотстъпени за една година от ЦСКА и не играха в мача от първенството.

Сега обаче по желание на старши треньора и на собственичката Галя Топалова тримата ще са на разположение за двубоя.

Илами Халими не успя да се възстанови за двубоя с „червените”, а има и вероятност да пропусне и срещата с Литекс. В лазарета влезе и Гюрсел Вели, а Явор Въндев се възстановява след операция. Мартин Сечков, Георги Самокишев и Стефан Стойчев са другите трима футболисти, които Ясен Петров няма да използва срещу „червените”.

В края на днешното занимание футболистите на Локомотив тренираха и дузпи, като имаха добър коефициент на полезно действие от 11-я метър. Очаква се утре играчите да получат заработените премии от победата срещу Вихрен.

Групата на Локо Пд: Стоян Колев, Стоян Ставрев, Йордан Милиев, Иван Иванов, Даниел Моралес, Ангел Йошев, Радослав Анев, Александър Бранеков, Красимир Димитров, Румен Горанов, Дани Кики, Даксон да Силва, Мартин Камбуров, Бърнард Хейгън, Зоран Златковски, Владислав Златинов, Димитър Илиев, Стойко Сакалиев.