Тримата футболисти на Локомотив Пловдив, които са гласени за ЦСКА, трябва да договорят личните си условия преди да преминат на стадион „Българска армия”. Кирил Акалски, Димитър Илиев и Дани Кики се броят сигурни нови попълнения на „червените”.

Димитър Борисов и Галя Топалова заявиха за Гонг, че нещата „клуб-клуб” са уредени и няма никакви проблеми. „До колкото знам тези трима футболисти трябва да договорят личните си условия. Разбрали сме се с колегите от ЦСКА”, каза Галя Топалова. Собственикът на ЦСКА Димитър Борисов също заяви, че има договорка с Топалова и чака играчите за първите тренировки на тима.

Самите футболисти отказаха да коментират за бъдещето си. Според информация на Гонг от тримата единствено Дани Кики няма особено желание да заиграе в ЦСКА, докато Димитър Илиев и Кирил Акалски няма да има проблеми да се договорят с шефовете на „армейците”.

Новият собственик на Локомотив Пловдив Константин Динев е дал възможност на Топалова да направи последни трансфери преди клуба да мине в неговите ръце. Бизнесдамата призна, че остава единствено документално да се изчистят нещата, което ще се случи на още едно Общо събрание предвидено за 8 януари.