Тримата преотстъпени от ЦСКА футболисти Стойко Сакалиев, Иван Иванов и Александър Бранеков се появиха днес в 14:30 часа на Лаута и се присъединиха към тренировката на с Локомотив Пловдив, въпреки желанието на червените триото да се завърне на Панчарево.

 

„Предполагам, че оттук нататък ще започнат престрелките между двата клуба. Ние искаме да работим по нормативните документи. Явно вчера някои членове на Изпълкома са се изказали прибързано, че тримата трябва да се явят днес на Панчарево и да тренират с ЦСКА”, заяви генералният секретар на Локомотив Пловдив Атанас Узунов.

 

„Това няма как да се случи, докато не се произнесе Арбитражната комисия към БФС,” добави бившият международен арбитър.

 

Атанас Узунов каза още, че има обещанието на президента на Локо Пловдив Галя Топалова, че каквото и да се случи, тримата футболисти няма да останат на улицата.

 

Старши треньорът на Локомотив Ясен Петров пък коментира, че е обещал бонус на своите играчи от два и половина почивни дни при добър резултат срещу Литекс.

 

„Трябва да изчистим главите от мача срещу ЦСКА и да мислим вече за двубоя срещу Литекс. Събраха ни се няколко тежки мача, надявам се да излезем както трябва от тях,” заяви Петров.

 

Контузии продължават да мъчат Халими, Въндев и Вели и по всяка вероятност те няма да играят срещу Литекс. Двубоят е в събота на Лаута.