Старши треньорът на Видима Раковски Димитър Тодоров заяви след загубата от Славия, че тимът му е играл равностойно на столичани и дори е имал повече положение за гол от противника. В крайна сметка „белите” се наложиха с 2:0 и взеха нови три точки в първенството.

„Това е трета поредна загуба за нас, но мога да кажа, че тя е по-различна от предишните две, защото днес отборът игра напълно равностойно на Славия и създадохме достатъчно на брой положения. Не можеш да разчиташ да спечелиш точка на чужд терен, ако не вкараш. Никога не съм искал моят отбор да играе за 0:0. Пак казвам, че по мое мнение мачът бе равностоен и до влизането на Илия Илиев, Славия не ни изненада с нищо”, коментира Тодоров.

„Преди втория гол на Славия имахме две много добри положения. След гола също имахме ситуация трима на един. Неща, които ще се опитаме да подобрим през паузата и ако футболистите ми си повярват, в следващите мачове мисля, че ще се представим по-добре.”

„По мое мнение мисля, че при 1:0 имаше дузпа и за нас. Не искам обаче да коментирам преди да съм видял видеозаписите. При изравняване на резултата мачът щеше да стане много по-труден за Славия. Пожелавам им успех нататък”, каза още старши треньорът на Видима Раковски.