Старши треньорът на Етър Сердар Даят бе крайно разочарован след поражението с 1:7 от Левски на „Герена“. Той заяви, че неговият отбор все едно не го имало на терена в този мач.

„Не показахме нищо, ние не играхме не бяхме на игрището. Вижте само резултата. Всяка седмица ние не разполагаме с 3-4 основни футболисти, заради контузии“, коментира Даят.

„Трябва да променя толкова много неща, ако искаме да останем в А група. Играхме срещу много силни отбори, Черноморец, Левски, Лудогорец, сега имаме и мач с Ботев. Трябва да променя много неща, ако се справя с тази задача, може да успеем да и да останем в елита“, добави старши треньорът на Етър.

„С отбора, който е на 10-о място, имаме разлика от 5-6 точки. Защо да не останем в А група. Това е футбол, Всичко се случва. Искам да подчертая, че нашите конкуренти не са Левски и Лудогорец, а са от 10-о до 16-о място. Ако искате запишете тази дата, след като играем с тези отбори, тогава ми задайте пак този въпрос“, продължи Даят.

„Още първият ден феновете на отбора не ме посрещнаха добре, бихме Славия, пак не ме посрещнаха добре. Но какво общо има това с днешния мач“, завърши треньорът великотърновци.