Старши треньорът на Ботев Вр Тодор Гарев сподели след нулевото равенство с Калиакра Каварна, че футболистите са играли под напрежение в този двубой. Само преди два дни стана ясно, че Атанас Джамбазки предпочита да напусне тима, за да приеме офертата от Литекс.

"Като цяло сме доволни от едната точка, макар че дойдохме с нагласата да вземем и трите. С оглед на развитието на мача мисля, че трябва да сме доволни и на точката. Реално имахме по-чисти голови положения от домакините, но и домакините имаха две-три ситуации, от които можеха да отбележат, най-вече от статични положения. Това ни беше основното в разбора преди мача, че трябва да бъдем много внимателни. За наше щастие съперниците пропуснаха, определено мисля, че равният резултат е най-реален“, сподели наставникът на Ботев Вр.

„Този не беше от най-добрите ни мачове. В другите срещи играхме по-спокойно, повече задържахме топката, но в този мач това доста ни куцаше. Идеята ни не беше да играем толкова прибрано, но така се развиваше мача, държахме равния резултат, но в крайна сметка сме доволни. Калиакра е съперник, който трябва да държим зад нас и мисля че успяваме за момента", завърши Тодор Гарев.