Отборите на Калиакра Каварна и Ботев Враца не успяха да се победят в мача помежду си от 11-я кръг на А група. Двата тима се разотидоха в мир, след като завършиха при 0:0. Мачът, който се игра на стадиона в Каварна, не успя да впечатли с нищо зрителите.

Двата си поделиха по една точка, с което остават в ниско в класирането на българския шампионат. Ботев Враца вече има в актива си 9 точки и е на 13-о място, докато Калиакра Каварна е на 15-а позиция с едва 5 точки от началото на сезона.

Домакините бяха водени от новия си наставник Радостин Трифонов, докато Ботев Вр е без наставник, след като Атанас Джамбазки предпочете да приеме офертата на Литекс през седмицата.

Домакините бяха по-активният тим през първото полувреме на срещата, но така и не успяха да стигнат до попадение. Двата тима се прибираха на почивка, без да покажат нищо запомнящо се или заслужаващо вниманието на феновете по време на първите 45 минути игра.

През второто полувреме и Калиакра, и Ботев се активизираха. Гостите създадоха две опасни положения малко след подновяването на играта.

След това Калиакра заигра по-остро, с чести центрирания в полето на Ботев. В 71-ата минута Четин Садула вдигна над пеналта, Цветан Филипов плонжира с глава, но ударът му премина вдясно от страничната греда.

Минута по-късно, след греша в защитата на домакините Симеон Мечев изведе Бранимир Костадинов, но нападателят насочи топка встрани от мрежата им.

В 77-ата минута Четин Садула имаше нова възможност да открие след неразбирателство в зелената отбрана. Той напредна в полето на Ботев, стреля, но и стражът на гостите за пореден път спаси.

Футболистите на Радостин Трифонов до последния сигнал натискаха съперника, центрираха, шутираха, но не успяха да  вкарат гол. Пропуск в добавеното време на врачани в полето на  Цветан Димитров пък им попречи да отпътуват с победа за Враца.