Треньорът на вратарите в ЦСКА Илиян Василев говори на пресконференцията след мача с Черно море, след като наставникът Стойчо Младенов и Анатоли Нанков бяха бяха отстранени по време на двубоя, загубен от „червените“ с 1:2.

„Тежко е да коментираш такъв мач, но на мен ми се падна тази чест. С оглед на ситуацията на терена е много трудно да коментирам, защото ние предварително бяхме проиграли няколко варианти, но за жалост се появи този вариант, който най-много не желаехме да се случи. Той обаче бе предвиден от нас. По-малко ще коментирам самия мач, това си е работа на старши треньора“, коментира Василев.

„ЦСКА стана дразнител за някои хора. ЦСКА започна да прилича на ЦСКА и някои хора се притесниха от това и започнаха създават организация, която влияе върху нас и ние сме абсолютно безпомощни да се противопоставим на когото и да е. Видяхте какви бяха отсъжданията днес. След като отмениха нашия гол в 60-ата минута, на всички нас ни стана ясно, че няма как да вземем нещо от този мач. Бяхме сигурни, че в този момент, този мач приключи за нас. Не биваше обаче да приключи с тази подигравка. Оттам нататък всичко беше подготовка за следващите мачове. Направете хронология, не искам да говоря с имена. Не искам да коментирам и този човек, който бе главно действащо лице“, каза още той.