Неочакван обрат може да придобие обявеният за сигурен трансфер на Велизар Димитров в унгарския Залаегерсег.

След положителния отговор, който от Борисовата градина са дали на унгарците, относно тяхната оферта в средата на миналата седмица, изведнъж от страна на Залаегерсег са престанали всякакви опити за влизане във връзка с шефовете на „армейците” за окончателното приключване на сделката.

Специално за Гонг Лъчезар Танев потвърди за необяснимото бездействие от ответната страна. "Чакаме - нищо друго не можем да предприемем на този етап. Но все пак трябва да си поставим някакъв срок" - каза Танев.

Първоначално се очакваше до днес, Велизар вече да е заминал за Унгария, където да премине задължителните медицински прегледи.

Играчът, неговият мениджър и ЦСКА са решили да изчакат до вторник ще проявят ли някакви признаци на заинтересованост от страна на унгарския тим. В противен случай, Велизар Димитров остава на „Армията” за пролетния полусезон. Футболистът дори ще бъде включен от Стойчо Младенов в групата за дербито с Литекс, макар да изостава с подготовката.

Според последните информации от Борисовата градина, в близките часове се чака в крайна сметка подписването на договор "клуб-клуб".

Самият играч заяви, че се надява на възможно най-скорошен развой, за да е наясно за кой отбор ще играе идния уикенд.