И официалният сайт на Енерги Котбус потвърди за пробите, които нападателят на Левски Емил Ангелов ще изкара при немския тим.

Според сайта Бабангида ще тренира днес със своя бивш съотбоорник Станислав Ангелов. Голаджията се счита за бърз играч, който може да помогне на беззъбото до момента нападение на отбора, допълва материалът.

„Искаме да добием директно впечатление от неговия фитнес и качествата му, за да можем да решим по-бързо какво да правим. Емил е голмайстор, който се е доказал и на международната футболна сцена - в турнира за Купата на УЕФА”, заяви мениджърът Шефен Хайдрих.. Енерги има време едва до петък, когато затваря трансферният прозорец.

Емил Ангелов в момента има договов с Левски. Проблеми, каквито имаше при преминаването на неговия съфамилник Станислав Ангелов обаче няма да има. Двата клуба вече са се раазбрали за трансферната сума на 26-годишния футболист, който има 29 гола в 79 мача за Левски. Ако одобри Бабангида Енерги ще трябва да заплати на българските шампиони 400 000 евро.