„Очакваме Емил Ангелов утре”, разкри пред Гонг мениджърът на Енерги Котбус Щефен Хайдрих. Както е известно, нападателят на Левски заминава тази вечер за Германия, а утре ще се присъедини към състава на „червено-белите”, където играят Станислав Ангелов и Димитър Рангелов.

„Емил ще бъде на проби при нас утре и вдругиден. Днес решихме да го поканим. Той ни бе препоръчан от футболен агент”, заяви Хайдрих. Босът каза, че не се е допитал все още до бившия съотборник на Бабангида при „сините” - Станислав Ангелов. „Все още не съм говорил с него, но ще го направя. Искам първо Емил да пристигне тук, в Котбус”, добави шефът.

Мениджърът на Енерги заяви, че този път няма да има подобни проблеми, както при трансфера на Пелето. „Сега няма да се случи нещо подобно. Все пак Емил ни бе препоръчан от агент”.

„Не знам, дали Ангелов ще успее да реши проблемите ни в атака. Ще видим, все пак това са само проби. Ние помолихме Левски нападателят им да дойде при нас, за да видим качествата му. От София заявиха, че няма проблем и пуснаха футболиста си за два дни”, каза още Хайдрих.

Мениджърът изрази задоволството си от представянето на двамата български футболисти в отбора му. „Засега съм доволен. Но все още е рано да се каже. Ще видим, какво ще стане в следващите мачове”, завърши Хайдрих.