Наставникът на Левски Елин Топузаков изрази разочарованието си от поредното поражение на Левски в първенството.

"Стараха се момчетата, не изпаднахме в хаос, опитахме да играем чист футбол. Имахме положения, вкараха ни по един гол в края на полувремената. Чистите голови положения бяха равни, но Ботев си вкараха", заяви след срещата Топузаков.

"Динамична, бърза игра. Неприятна загуба за нас, имаше истинско футболно надиграване срещу Ботев", коментира специалистът след двубоя.

"Задачите преди мача, които поставих се изпълниха горе-долу. Доволен съм от футболистите. Този сезон провалихме и подобрихме всякакви антирекорди. Аз не се притеснявам да поема отговорността за представянето на отбора. На Левски това не му приляга. Ще направим всичко възможно в мачовете до края да покажем, че все още сме живи.  Левски е велик отбор, велик клуб, ще дойдат и по-добри времена", допълни Топузаков.

"Липсва ни спокойствие и концентрация пред гола. Трябва да поработим върху тях в тренировъчния процес.Доста тренираме и удари към вратата, но някой път не само неумението ни пречи", завърши наставникът на Левски.

"Натрупаха се загуби, момчетата трябва да продължат да вярват, трябва да покажат, че могат да играят футбол, те са кадърни футболисти. Можем да играем футбол. Опитахме се да надиграваме с чисто футболни средства срещу един от най-добрите отбори в България, дано в останалите мачове ни се получи", допълни той.

"Развитие за Бастос очаквайте подробности от ръководството в следващите дни", заяви Топузаков.

Той не коментира дали при предложение от Георги Иванов ще остане в отбора и ще се водят разговори.