Елин Топузаков, който изпълняваше функциите на треньор по време на мача между Левски и Литекс (2:2), сподели, че „оранжевите“ не са изненадали „сините“ с нищо.

Старши треньорът Георги Иванов бе наказан за двубоя от 17-ия кръг на А група, който се игра на стадион „Георги Аспарухов“.

„Трябва да съжаляваме за изпуснатата победа, защото имахме доста ситуации. Съжаляваме, но важното е, че сме доволни от себераздаването на отбора. Създадохме положения, които в други мачове, може би ще реализираме“, коментира Топчо пред телевизия Диема.

„Допуснахме една контраатака през второто полувреме и за съжаление изгубихме две точки.

Мисля, че Литекс не ни изненада с нищо. Ако имаха 3-4 минавания центъра, в две от тях ни отбелязаха гол. При 4-2 играчи при контраатаката беше трудно да се справим. Лошо стечение на обстоятелствата, но трябва да сме мислещи на терена, понякога да се направи фаул и да може отборът да се прегрупира“, коментира още изпълняващият функциите на старши треньор.

„Мисля, че всеки, който се е занимава с футбол, усеща, че при някои атаки замирисва на футбол. Беше нормално да се притесняваме, че може да ни вкарат гол при тази ситуация с контраатаката.“

„Искаме постоянство от футболистите, в последните мачове може би сме в подем, но играта и положенията, които създадохме днес ни обнадеждават за следващия мач за Купата на България срещу Монтана. Всяка точка и всяка победа е важна за по-добри позиции за следващия етап“, каза още Елин Топузаков.

"Колкото и клиширано да звучи отборът е на 5-6 месеца, затова е нормално да очакваме все по-стабилни игри. Надяваме се да не ни липсват повече контузени", каза още Топчо.

На 3 декември, сряда, от 16:00 часа, Левски посреща Монтана 1921 в двубой за Купата на България. Срещата ще се предава по Gong Play и по телевизия Диема.