Старши треньорът на Левски Тони Здравков за пореден път сподели, че се надява в следващите няколко дни да има ново попълнение. Наставникът говори в предаването „Пред банята“ по News7. По-рано през деня Левски претърпя поражение с 1:2 от Мордовия в контролна среща, която се игра в Турция.

“Изиграхме един мач, от който лично аз не съм доволен. Много силен вятър имаше, руснаците играха повече с дълги подавания, но това не са извинения. През първото полувреме играхме на приливи и отливи, а през второто полувреме се получаваха повече нещата. Стараем се да даваме на младите наравно път с другите“, сподели Тони Здравков.

„Не бива да заблуждаваме, че Орачев е готов за А група. Той е само на 17 години, има качества, които трябва да се развиват.“

„При втория гол проблемът дойде при Павел Чмовш и Макриев, поради липса на комуникация. Човекът е от два дни тук и съм доволен от него. При Чмовш си личи, че е играл в Холандия, което на този етап е добре, докато Огнянов се старае да впечатли в момента, което е много хубаво.“

„Очевидно Гари Родригес ще липсва, надявам се да намерим такъв човек, ако не намерим, ще търсим победите във всеки мач с това, което имаме. Имам нещо в предвид. Очаквам до 2-3 дни да се случи нещо, мисля, че утре евентуално, най-късно вдругиден може да се случи. В противен случай ще е много късно“, каза още треньорът на Левски.