Старши треньорът на Левски Тони Здравков показа прилично самочувствие преди дербито с ЦСКА.

„Много съм доволен от това, което показват футболистите през седмицата. Надявам се така да бъде утре, в събота, а в неделя да почиваме заслужено. Лесно се работи с интелигентни хора. Откакто аз съм в отбора, катаклизми няма. Не искам да коментирам какво се е случвало преди това. Всички футболисти са здрави и готови за мача. Левски е фаворит във всеки един мач, а името на съперника няма значение. Това показва историята“, отсече специалистът на днешната си пресконференция.

„Това не ми е първият мач срещу ЦСКА. Срещал съм се с този съперник доста пъти, макар и не точно в тази роля. Сега мисля само за шампионатния двубой, който е в събота. Относно поредицата срещу с тях ще кажа следното: Няма значение кога играем срещу ЦСКА, през ноември, декември или март. Винаги трябва да ги побеждаваме“, добави Здравков.

„Смятам, че каквото сме говорили и тренирали до момента в голяма степен ще се получи на мача в събота. Играчите демонстрират настроение по време на тренировките. Надявам се, че в събота ще демонстрират и характер, освен настроение. Този мач без характер трудно се играе. Не мога да коментирал играта и тактиката на ЦСКА. От нашата гледна точка нещата стоят така. Ние ще гоним победата, което при всички положения ще ни накара да играем по-атакуващо. Тези дербита се печелят основно с футбол“, завърши треньорът на Левски София.